Balterio laminaat

Op zoek naar Balterio laminaat? De beste aanbiedingen van dit Europese topmerk vindt u bij laminaatacties.nl. Zorg voor een vloer waar u jarenlang plezier van heeft en kies voor Balterio laminaat. Hieronder kunt u ons aanbod bekijken van dit merk.

Het merk Balterio

Balterio is een merk dat staat voor kwaliteit. Het merk wordt geroemd om de duurzaamheid en staat in de laminaatwereld bekend als laminaat dat erg lang mee gaat. Daarnaast is Balterio een merk dat veel aandacht besteedt aan de structuur van de planken, waardoor deze erg realistisch zijn. Het laminaat van Balterio is haast niet te onderscheiden van echt hout. Er zijn verschillende lijnen door Balterio op de markt gebracht:

  • Tulip

De Tulipserie van Balterio wordt gekenmerkt door de houtstructuur. Deze is van een hoge kwaliteit waardoor er bijna geen verschil te ontdekken met echt hout. Daarnaast is deze serie in divers kleuren uitgebracht.

  • Grandeur

De Grandeur serie van Balterio heeft een luxe uitstraling. Dat komt met name door de ‘Chrome Zone’ technologie die is toegepast, waardoor er een glanzende laag ontstaan aan de houtnerf. Hierdoor ontstaat er een echt hout uiterlijk. Ook deze serie is in verschillende kleuren uitgebracht.

  • Dolce

Wie een echt huiselijke sfeer wil, doet er verstandig aan te kiezen voor de Dolce lijn van Balterio. Ieder interieur is hiervoor geschikt. De uitstraling van het hout lijkt op echte planken en de vloer is heel realistisch. Om rust te creeeren in een bepaalde ruimte, kan er ook gekozen worden voor dit merk. Daarnaast is de vloer eenvoudig te leggen dankzij het ‘ClixkXpress’ systeem en kennen de vloeren een erg lange levensduur.

  • Tradition

Zoals de naam van deze Balterio lijn al zegt, is de Tradition lijn een traditionele lijn met een subtiele houtstructuur. De tradition serie van Balterio wordt gekenmerkt door de lage prijzen, maar het zijn wel prima laminaatvloeren die goed passen binnen je huis. Geschikt voor o.a. woon-, slaap- en eetkamer.

  • Impressio

Als laatste lijn van Balterio is er Impressio. Dit is een fraaie lijn die erg lang mee gaat. Er zitten lange garantietijden op deze lijn van Balterio. Deze lijn is makeklijk te leggen en is verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren waarmee u uw ruimte een uniek uiterlijk kunt geven.

Kwaliteit Balterio laminaat

De laminaatvloeren van Balterio zijn van een ongekend hoge kwaliteit en dragen sfeer uit. Het aanbod is zeer divers en ook de design zijn een lust voor het oog. Daarnaast is Balterio continue bezig met het doorvoeren van innovatieve productietechnieken. Hierdoor worden laminaatvloeren gemaakt die erg natuurgetrouw zijn en daardoor weer opvallen. Het merk weet het laminaat zo te produceren dat het de uitstraling en het gevoel van een massieve parketvloer oproept.

Balterio Laminaat acties & aanbiedingen

Op onze website vindt u de mooiste en beste acties als het om Balterio laminaat gaat. Hierdoor kunt u profiteren van scherpe prijzen en dat is natuurlijk wat u wilt. Laminaatacties.nl heeft als doel om u een goed beeld te geven van welke acties er zijn. Door op een aanbieding te klikken gaat u naar de website van de aanbieder toe, die het laminaat daadwerkelijk in het assortiment heeft.