Egger laminaat

Bent u op zoek naar laminaat van oerdegelijke kwaliteit? Dan is Egger laminaat het laminaat waar u naar op zoek bent. Dit Duitse merk garandeert de beste kwaliteit en beschikt over diverse soorten laminaat. Bekijk hieronder het aanbod Egger laminaat.

Verschillende soorten Egger laminaat

Egger is een zeer divers laminaat merk met verschillende lijnen. Er zijn maar liefst 7 verschillende soorten uitvoeringen. Bekende lijnen zijn Floorline, Trend & Classic. Egger is een merk dat aandacht besteed aan het kleinste detail. Denk hierbij niet alleen aan kleur aan materiaal, maar ook aan de accessoires die het laminaat ondersteunen. Hierdoor wordt een zo uniek mogelijk interieur gecreëerd. Daarnaast zijn er verschillende soorten dikten verkrijgbaar, varierend van 7 tot aan 11 millimeter. De combinatiemogelijkheden van Egger laminaat zijn ongekend. Tijd om dit merk eens beter onder de loep te nemen!

Over Egger

De oorsprong van Egger wordt gekenmerkt door een Duitse familie dat bekend staat om hun ontwikkeling. Continu werd het merk ontwikkeld en is het uitgegroeid tot een van de bekendste Europese topmerken. In 1961 begon het merk en inmiddels heeft het familiebedrijf zich over veel delen van de wereld vertakt. Binnen de Nederlandse laminaatwereld is Egger dan ook niet meer weg te denken. Innovatie staat centraal bij Egger en dit gaat samen met een hele duidelijke visie.

Egger wordt voor 100% in Duitsland geproduceerd. Binnen de productielijn van het laminaat ligt de aandacht of duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Egger is een merk laminaat dat klasse wil uitstralen en dat is de Duitse fabrikant ook zeker gelukt. Het laminaat wordt namelijk volledig van hout gemaakt, wat bij andere merken nog wel eens anders wil zijn. Het komt de uitstraling van het laminaat ten goede. Egger is voorzien van twee duurzaamheidskeurmerken: De Blauwe Engel en PEFC en heeft dat met name te danken aan het productieproces waarin aandacht voor ieder detail is.

Het kliksysteem

Het merk Egger wordt geroemd om het kliksysteem. Het merk heeft niet één universeel kliksysteem, maar twee kliksystemen: Uni fit! En Just Clic!. Met Uni fit kliksysteem van Egger is nog niet zo lang op de markt. Het zorgt ervoor dat een ieder zelf zijn of haar laminaat kan leggen. Daarbij kan dankzij dit kliksysteem het laminaat ook nog eens heel eenvoudig worden gedemonteerd. Het Just Clic! Kliksysteem is een systeem dat speciaal gericht is op het oppervlak. Door het oppervlak optimaal in te zetten, wordt een perfecte gelegde laminaatvloer gestimuleerd.

Egger Laminaat acties & aanbiedingen

Op onze website vindt u de mooiste en beste acties als het om Egger laminaat gaat. Hierdoor kunt u profiteren van scherpe prijzen en dat is natuurlijk wat u wilt. Laminaatacties.nl heeft als doel om u een goed beeld te geven van welke acties er zijn. Door op een aanbieding te klikken gaat u naar de website van de aanbieder toe, die het laminaat daadwerkelijk in het assortiment heeft.