Vinyl laminaat

Bent u op zoek naar vinyl laminaat? Dan bent u hier aan het juiste adres. Laminaatacties.nl heeft de beste aanbiedingen van vinyl laminaat voor u. Hieronder kunt u ons aanbod bekijken en de beste aanbieding selecteren om vervolgens een bestelling te plaatsen. Zorg voor een vloer van topkwaliteit en kies voor een Vinyl laminaatvloer!

Wat is vinyl laminaat?

In de volksmond staat vinyl laminaat beter bekend als vinyl vloer. Het wordt gemaakt van een speciale kunststof: polyvinylchloride. Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen, de bovenste laag is de hardste laag en is daardoor de meest slijtvaste laag. Bovenop de laag wordt een hoge kwaliteit houtstructuur bedrukt of een print. Hierdoor kan er een echt ‘laminaat uiterlijk’ worden gemaakt, wat bijna niet van echt laminaat te onderscheiden is. Onderaan de stroken zitten een schuimlaag, dit creëert een geluiddempende werking voor zowel de boven- als de onderruimtes. Het moet toegepast worden op een zwevende dekvloer.

Klik vinyl laminaat of zelfklevend vinyl laminaat

Er zijn twee verschillende soorten vinyl laminaatvloeren. Namelijk klik (of click) vinyl laminaat waarbij u het laminaat in elkaar kunt klikken. Het is ideaal voor thuis, maar ook voor kleine kantoren of een hotelkamer. Het grote voordeel van dit type vinyl laminaat is dat het gemakkelijk te vervangen en te verplaatsen. Wel is het belangrijk dat de ondergrond egaal is als u het vinyl kliklaminaat gaat leggen.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor zelfklevend vinyl laminaat. Dit kunt u op maat knippen met behulp van een schaar. De stroken zijn slechts 2 millimeter dik. Vervolgens kunt u het stickervel verwijderen en op de ondergrond plakken. Een zaag of lijm is dus niet nodig! Zelfklevend vinyl laminaat wordt vaak gebruikt in verschillende kamers van het huis.

Vinyl Laminaat acties & aanbiedingen

Op onze website vindt u de mooiste en beste acties als het om Vinyl laminaat gaat. Hierdoor kunt u profiteren van scherpe prijzen en dat is natuurlijk wat u wilt. Laminaatacties.nl heeft als doel om u een goed beeld te geven van welke acties er zijn. Door op een aanbieding te klikken gaat u naar de website van de aanbieder toe, die het laminaat daadwerkelijk in het assortiment heeft.