Een stevige vloer met betonlook

admin

1 februari 2019

Als u op zoek gaat naar een nieuwe ondergrond voor in uw woning of bedrijfsruimte dan is er zoveel verschillende keuze, dat u bijna door de bomen het bos niet meer kan zien. We vertellen u graag wat meer over gegoten vloeren, maar dan een speciale variant. We hebben het in dit artikel namelijk over de gietvloer met de uitstraling van een echte betonvloer. Steeds meer mensen kiezen hiervoor vanwege een aantal voordelen, die worden hieronder uitgelicht.

Gietvloeren gaan lang mee

De meeste mensen maken uiteindelijk de keuze voor een gegoten vloer omdat je dan op de lange termijn veel minder geld en tijd kwijt bent. De meeste typen vloeren zijn in de aanschaf wel voordeliger, maar gaan simpelweg een stuk minder lang mee. Een gietvloer kan wel tientallen jaren lang meegaan en dat zorgt ervoor dat u relatief gezien minder geld kwijt bent als u kiest voor een gegoten vloer.

Eenvoudig schoon te houden

Er zijn nog andere grote voordelen, en redenen waarom steeds meer mensen ervoor kiezen om een gietvloer in een woning te plaatsen. Voorop staat het feit dat deze ondergrond eenvoudig schoon te houden is. Dit komt omdat een gegoten vloer naadloos wordt aangebracht. U heeft geen last van randen en naden  waar eventueel vuil tussen kan ontstaan. Dit zorgt er ook voor dat de vloer een stuk hygiënischer is. Er kan ook geen vocht door de ondergrond heen komen, wat de betonlook vloer uitstekend geschikt maakt voor toepassing in sanitaire ruimtes zoals een badkamer.

Kies voor een gietvloer met betonlook

Als u overtuigd bent van de voordelen van een gegoten vloer dan raden we u aan om een keertje te kijken naar de variant met betonlook. Dit is een kunststof vloer met alle voordelen die daarbij horen, maar dan alleen met de uitstraling van een echte betonvloer. Dit past voornamelijk in karaktervolle woningen, zowel traditioneel als modern. Bezoek de specialist op dit gebied, op de website Betonlook vloer.