Nieuw leven in huis blazen

admin

22 oktober 2020

Ze worden vaak over het hoofd gezien, maar klassieke binnendeuren hebben het potentieel om je huis nieuw leven in te blazen. Je binnendeuren lijken misschien een eenvoudig en bescheiden onderdeel van het huis, puur functioneel en niet opwindend. Maar de verkeerde deur kan de stijl van je interieur niet maximaal over laten komen, terwijl de perfecte deur deze niet alleen zal aanvullen, maar ook versterken. Een goed uitgevoerde binnendeur kan zelfs als centraal punt in elke kamer dienen.

Kies uit een grote verscheidenheid aan vormen, maten en 

Omdat deuren niet zo eenvoudig en gemakkelijk te kiezen zijn als je zou denken, hebben we deze tips voor je samengesteld voor het kiezen van de juiste binnendeur. Deuren zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen, maten en designs; ze kunnen in elke kleur worden geverfd voor het maken van een statement, voor de nodige verfijning of gewoon opgaan in de rest van je interieur in plaats van op te vallen.

De meest geliefde binnendeuren 

Als het op het design aankomt, heb je de keuze uit tal van soorten designs. Een van de meest geliefde, zijn paneeldeuren. Dit zijn de decoratieve inzetstukken op een deurfront; een deur kan één tot zes (of zelfs meer) panelen hebben. Over het algemeen zijn deuren met minder panelen moderner. Deuren met meer panelen worden als traditioneel beschouwd. Met honderden opties in paneeldeuren kan een deur met meerdere panelen echter ook modern zijn en enkele panelen klassiek.

Het paneel zelf kan van glas zijn, er kunnen spiegels op aan zijn gebracht, stoffen details kunnen verwerkt zijn, geverfd voor contrast of gemaakt van vrijwel elk materiaal naar keuze. Ze kunnen eenvoudig of verfraaid zijn, in verschillende vormen en maten en in tientallen formaten.

Laat je adviseren door een specialist

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er onwijs veel mogelijkheden als het op het design van de deuren aankomt. Vind je het lastig om een keuze te maken of laat je je graag adviseren? Breng dan een keer een bezoek aan de specialist met kennis van zaken.

Bron: www.jouwinboedel.nl