Overweeg ook een gietvloer

admin

16 november 2017

Er zijn veel bedrijven die je kunnen helpen op het gebied van gietvloeren. Dit is het gevolg van het feit dat de vloeren de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden. Integendeel vrijwel iedere plaats is er tegenwoordig een gietvloer te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld terecht bij gietvloer Rotterdam, maar is er ook weer een  specialist in Amsterdam.. Zelfs in de kleinere provincies en plaatsen is er tegenwoordig wel een bedrijf te vinden die u kan helpen om een gietvloer aan te brengen. Dit zorgt er ook voor dat de prijs een stuk lager is geworden. Omdat deze bedrijven met elkaar concurreren  moeten ze de prijs wel wat lager doen.

Prijzen van gietvloeren vergelijken

Als u een gietvloer wilt laten aanbrengen dan raden we u aan om de prijzen van tevoren goed te vergelijken.  Omdat er veel verschillende bedrijven zijn,, kunnen de prijzen ook behoorlijk verschillen. Let echter ook op de kwaliteit want ook deze kan verschillen.

De voordelen ten opzichte van een houten vloer

Een gietvloer biedt veel voordelen ten opzichte van een houten vloer, het belangrijkste voordeel is waarschijnlijk de levensduur.  Een gietvloer gaat gemiddeld wel 10 keer zo lang mee als een houten vloer. Daarbij moet wel een kanttekening geplaatst worden, natuurlijk is ook de prijs hoger maar op de lange termijn kan dit zich wel uitbetalen.

Daarnaast is een gietvloer zeer eenvoudig schoon te houden maar omdat er geen randen en naden in de vloer zitten  kunt u dit eenvoudig schoonmaken door te stofzuigen en te dweilen bijvoorbeeld. Meer is er eigenlijk niet nodig.

Ook de afwerking van een gietvloer kan als een voordeel gezien worden. U kunt de vloer namelijk laten schieten in vrijwel iedere gewenste kleur, het is zelfs mogelijk om er een afbeelding of een patroon in te laten verwerken, neem contact op om uw wensen te bespreken en we kunnen een vloer voor u op maat maken.