Trampoline in huis plaatsen? Deze vloeren zijn krasbestendig

admin

30 maart 2021

Je kinderen willen graag spelen in huis, een trampoline willen ze super graag. Jij weet niet of dit zo’n goed idee is, aangezien dat heel veel krassen kan geven op jouw vloer. Hierbij een aantal goede vloeren die krasbestendig zijn.

 

Een veilige trampoline

Allereerst wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede en veilige trampoline koopt voor je kinderen, als je besluit er een te nemen. Een trampoline die in Amerika als beste uit de test komt is de Avyna trampoline. Hier zijn twee varianten van verkrijgbaar. Deze trampoline overtreft alle veiligheidseisen, doordat zij zelf al zulke hoge productie eisen stellen.

 

Weinig krassen

Een vloer waar weinig krassen in komen is een tegelvloer. Er is dan wel zeker een verschil tussen een keramische tegel en een natuursteen tegel. In de natuursteen zal sneller een kras te vinden zijn dan in een keramische tegel. In de natuurstenentegels zit ook weer een verschil. Het ligt er maar net aan wat voor type natuursteen je gebruikt. Een andere optie zou de slijtvaste PVC vloer kunnen zijn. Het is dan wel van belang dat er een wordt uitgekozen van hoge kwaliteit, dan zullen ze tegen een stootje kunnen. Dit soort type vloeren zie je nu vooral nog in kantoorpanden en andere grotere gebouwen. 

 

Krasbestendig laminaat

Het is ontzettend belangrijk om jezelf te verdiepen in de verschillende soorten laminaat. Dit is omdat er enorm veel soorten laminaat zijn en je een goede keuze moet maken. Een krasbestendige laminaatvloer ligt in een wat hogere kwaliteitsklassen dan de meeste laminaat vloeren. In de hoge kwaliteitsklassen ligt vaak dikker laminaat en dat is beter bestand tegen slijtage. Een gietvloer is ook een optie. Wel is het zo dat je dan het beste een troffelvloer kan nemen. Andere type gietvloeren zullen wat sneller krassen laten zien. Dit is omdat een gietvloer laagje voor laagje wordt aangebracht en de bovenste laag is flexibel.