Wanneer heb ik een nieuwe deur nodig?

admin

7 augustus 2020

Je moet eerst bepalen of de buitendeur moet worden vervangen of niet. Fysieke schade zoals scheuren, kromtrekken, rotte plekken, gaten en krassen zijn gemakkelijk te zien. Een eenvoudige inspectie van zowel de binnen- als buitenkant van je buitendeur zal alle fysieke schade laten zien. Je zult zelf moeten bepalen of het wel of niet erg genoeg is om een nieuwe deur te kopen. Meestal zijn verrotting en kromtrekken duidelijke tekenen dat de deur aan vervanging toe is.

Controleer ook eens of de buitendeur tocht door uw huis toelaat. Dit kan worden gedaan door het uitvoeren van de vlam test. Houd een brandende kaars, lucifer of aansteker dicht bij je deur en verplaats de vlam. Let goed op.. Als de vlam begint te flikkeren, heb je tocht gevonden.

Als je deur tocht toelaat, moeten de verwarmings- en koelsystemen harder werken om de gewenste temperatuur te bereiken. Dat kan je honderden euro’s per jaar extra kosten. Een nieuwe, energiezuinige buitendeur verlaagt de energierekening en maakt je huis het hele jaar door comfortabeler.

Maak een grote eerste indruk met de toegangsdeur
Het eerste wat de gasten zien bij het binnenkomen van je huis is de voordeur. Het is ook het laatste wat ze zien als ze weggaan. Maak een geweldige eerste indruk en blijvende herinnering met een mooie voordeur. De deur van uw droomhuis begint met het vinden van een deur die gemaakt is van het juiste materiaal.

Waar je voordeur van gemaakt is, maakt het verschil. Ingangsdeuren kunnen worden gemaakt van verschillende materialen die verschillende functies naar voren brengen. Of je nu op zoek bent naar een elegant uiterlijk, superieure duurzaamheid of fantastische energie-efficiëntie, er is een deur die perfect bij jouw huis past.

Betaal de prijs voor elegantie: Houten deuren
Buitendeuren gemaakt van hout geven je huis een traditionele en elegante uitstraling die zeker de aantrekkingskracht van het hele huis zal verbeteren. Omdat het een zwaar materiaal is, zijn houten deuren stevig en veilig.

Dat gezegd hebbende, houten deuren zijn erg duur en kostbaar in het onderhoud. Om hun elegante uitstraling te behouden, moet je ze vaak beitsen. Ook kromtrekken en verrotting zijn veel voorkomende problemen met houten buitendeuren.

Stalen deuren: niets is sterker
Als je op zoek bent naar superieure veiligheid en duurzaamheid, dan zijn stalen deuren de perfecte toegangsdeur voor jou. Veel deuren zijn gemaakt van 24-gauge staal, meestal gegalvaniseerd, en zijn moeilijker in te trappen en moeilijk te buigen. Stalen deuren zijn ook bestand tegen brand, kromtrekken en scheuren.

Stalen deuren zijn niet alleen stevig, maar ook energiezuinig. Ze kunnen met schuim worden gevuld om de energie-efficiëntie van je huis te maximaliseren, waardoor je geld bespaart op uw energierekeningen.

Glasvezel deuren: het beste van twee werelden
Met de vele houtnerf opties van een fiberglas of polyester toegangsdeur heb je de elegantie van een houten deur zonder bij de bank in te hoeven breken. Het is ook zeer eenvoudig te onderhouden, wat betekent dat je niet elk jaar extra geld hoeft uit te geven voor het onderhoud van de voordeur.

Glasvezel deuren zijn ook energiezuinig. De schuimisolatie bespaart u geld op uw verwarmingsrekeningen en houdt uw huis comfortabel.